Постинг
10.04.2017 15:04 -
Суши
Автор: viva1122
Категория: Други
Прочетен: 1585 Коментари: 6 Гласове:
Последна промяна: 10.04.2017 15:44
Прочетен: 1585 Коментари: 6 Гласове:
5
Последна промяна: 10.04.2017 15:44
никога не съм правила суши, но бях чела нещо интересно. В ресторантите не давали на жени да го приготвят, защото телесната ни температура е по-различна от мъжката и така им се развалял вкуса.:))
цитирайтака е - по-високата температура на жените пречи, знам това, но няма значение - аз не кандидатствам за звезда - Мишлен, нито за мастър-шеф, а за собствено удоволствие - сама да си приготвя и да видя дали ще се получи. То и на видеото мъж го приготвя... :)
Не съм опитвала по заведения, не смея, но това, което сътворих с точните указания е много добро, е може сигурно и по-добро и по-разнообразно ... но като за първи път...добре
Благодаря за коментара и опитай, не толкова температурата ще ги развали, а продуктите и бързината - стъпка, по стъпка и спокойствие за да сe насладиш на резултата :) Ще опитам и с краставици и други зеленчуци - по мой вкус.
Поздрави!
цитирайНе съм опитвала по заведения, не смея, но това, което сътворих с точните указания е много добро, е може сигурно и по-добро и по-разнообразно ... но като за първи път...добре
Благодаря за коментара и опитай, не толкова температурата ще ги развали, а продуктите и бързината - стъпка, по стъпка и спокойствие за да сe насладиш на резултата :) Ще опитам и с краставици и други зеленчуци - по мой вкус.
Поздрави!
отказах се да го правя. Точно това спокойствие ме убива.:) Падам си по нещата бързо, лесно и вкусно. Сигурно е вкусно и изглежда лесно, но иска търпение. Ако беше наблизо щях да се отбия да опитам твоето суши. Много ме бива по дегустацията.:)
Весели празници!
цитирайВесели празници!
...решението си е твое. Но бързината няма как да се получи от първи път - трябва практика :) и задължително с удоволствие.
Колкото за дегустацията , винаги си добре дошла да споделиш всичко, което приготвям, въпреки че не съм мастър шеф :)
Шеф-японец на видеото, ако се не лъжа, ми направи впечатление със точността, пестеливостта на използваната вода за ориза и цялостното му спокойствие е ред.
По това се отличават шеф-готвачите от такива аматъори като мен.
Поздрави и от мен хубави, светли празници!
цитирайКолкото за дегустацията , винаги си добре дошла да споделиш всичко, което приготвям, въпреки че не съм мастър шеф :)
Шеф-японец на видеото, ако се не лъжа, ми направи впечатление със точността, пестеливостта на използваната вода за ориза и цялостното му спокойствие е ред.
По това се отличават шеф-готвачите от такива аматъори като мен.
Поздрави и от мен хубави, светли празници!
Доста съм изостанал! Сега съм на ниво боб чорба и бисквитена торта...
цитирай- всеки според предпочитанията си - а хубава боб чорба не всеки може да направи :)
цитирай